Barsel

Som den opmærksomme nok har bemærket, så er jeg gået på barsel. Det betyder også, at jeg ikke tager flere klienter ind til forløb, hvilket jeg også gjorde opmærksom på på facebooksiden den anden dag (se her). Det betyder også, at jeg i et mindre omfang svarer på beskeder på facebook og mails. Jeg skal forsøge at svare i det omfang, der er muligt 🙂 Indtil der kommer en baby, så tjekker jeg mail og facebook 3-4 gange om ugen.

barsel

Overvejer du at starte et forløb op, og er det netop nu du er motiveret, så fortvivl ikke, der findes masser af andre dygtige coaches/personlige trænere rundt omkring i det danske land, og jeg henviser gerne til en af dem – alt efter, hvor i landet du har brug for at få hjælp.

Jeg forventer, at jeg igen er klar til at tage klienter ind omkring første kvartal i 2017. Når vi nærmer os, så vil jeg selvfølgelig annoncere det både her, på facebook og på instagram. I mellemtiden vil jeg bruge tiden på at fordybe mig i barsel, baby og vores lille nye familie. Samtidig håber jeg at kunne finde lidt tid til at opdatere min viden indenfor lidt forskelligt omkring kost, coaching og træning. Det bliver nok ikke til de store udlandsrejser, men der er også masser af opdatering at hente i bøger, online og her hjemme i Dk ift. nogle af de ting jeg gerne vil have frisket op og udvidet. Jeg håber på at kunne dele lidt med jer undervejs 🙂

IMG_3624

Dette indlæg blev udgivet i Barsel, Graviditet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *