Er det virkeligt det værd…?

Som efterfølger på mit indlæg i går, vil jeg dele et par andre indlæg med jer, som jeg er faldet over, fordi Lonnie har henvist mig til dem. Jeg synes, at det var spændende læsning, og uanset om du går med tankerne om at stille op til en fitness konkurrence eller ej, kan du med fordel læse dem, og få et indblik nogle af de tanker denne verden kan fremkalde i hovedet på en atlet. Indlæggene er på engelsk, men lette at læse.

molly

Det første indlæg handler om, om det at være utroligt fit, virkeligt er det hele værd…for nogle er det, men som jeg skrev i går, så bør du efter min mening have dine prioriteter i orden. For måske er det det hele værd for dig – og måske kæmper du en kamp du aldrig kommer til at vinde….læs dette indlæg: Molly Galbraith – Is being Lean Really Worth it?

I morgen kommer næste indlæg – so stay tuned, hvis du synes, at det var spændende læsning 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Livet, Motivation, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *