Gang i bloggen igen…

Det er efterhånden LÆNGE siden, at det sidste indlæg havde sin plads her på bloggen. Faktisk er sidste indlæg fra april 2015. Jeg stoppede egenligt, fordi jeg havde svært ved at fylde nok indhold i mine indlæg. Jeg synes det var meningsløst at skrive side op og side ned uden reelt at have nok på hjertet. Siden da har en del spurgt mig om ikke jeg kunne have lyst til at tage skriveriet op igen – og det kunne jeg så bestemt…men hvad skulle jeg lige skrive om, som også passer ind her på bloggen?!

Mit liv har jo siden da taget en helt ny drejning det sidste års tid.
Henrik og jeg os en lille baby her til august. En ting, der har åbnet mine øjne for en mere eller mindre ukendt verden. En verden som har tændt endnu et lys i mig, og så har givet mig lyst til at fordybe mig endnu mere i kroppen og dens fantastiske egenskaber. Fx er jeg blevet langt mere bevidst om, hvor ringe vejledning der er at finde omkring træning og graviditet. Hvor få gravide der reelt taler om deres bækkenbund eller for den sags skyld inkontinens (sshhhh et kæmpe tabu) – eller ved meget andet end “det er noget med nogle knibeøvelser ikke?”. At mange nybagte mødre tror, at “de må lære at leve med deres rectus diastase”. At mange mødre tror, det handler om at tage mindst muligt på under sin graviditet – eller omvendt at tabe alle kiloene hurtigst muligt, og helst 2 dage efter fødslen. At mødre oftest ikke ved en disse om træning efter fødslen, amning og tusind andre ting.

Derfor synes jeg, at jeg igen har fået noget på hjertet at blogge om. Jeg har arbejdet på dette et stykke tid, hvilket også betyder, at jeg har fundet mig nogle spændende samarbejdspartnere, som jeg løbende vil introducere. Nogle har mere med sundhed og graviditet at gøre end andre – tilfælles har de masser af spændende ting at byde på.

Jeg synes, at der er SÅ mange vigtige emner at berøre, og jeg håber sådan, at du har lyst til at læse med 🙂

image1

Dette indlæg blev udgivet i Graviditet, Sundhed. Bogmærk permalinket.

4 svar til Gang i bloggen igen…

 1. Tine skriver:

  Det bliver spændende at læse med, Rikke – men jeg vidste altså heller ikke en fløjtende fis om amning som nybagt mor.. Og mange ting overraskede mig omkring det – tænker, det er noget, man lærer med tiden, sammen med alt det andet ??

  • rikkebundgaard skriver:

   Selvfølgelig er der super mange ting, som man lærer med tiden. Der vil jo heller aldrig være nogen decideret facitliste, fordi alle graviditeter, fødsler og børn er forskellige. Når det er sagt, så synes jeg også, der er en del manglende vejledning, når man så endelig søger om nogle af de forskellige emner 😉

 2. Trine Bruun Rasmussen skriver:

  Hvor er det fedt Rikke.. Jeg glæder mig meget til at følge med..
  Mvh Trine

  • rikkebundgaard skriver:

   Hvor dejligt Trine 🙂 Det er jo altid sjovest, når der er nogen, som gider læse med 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *