Hvad er smukkere end en kvinde, der hviler i sig selv?

Der har i den seneste tid på diverse sundhedsblogs været en del snak omkring det sundhedsideal der for nogle har vundet ind. Det at være fit – og ikke mindst prisen for det. Hvad er der nu i bund og grund galt med at være lidt rund og have flotte former? Som jeg ser det er der INTET galt med det. For mig afhænger det utroligt meget om, hvad du synes om dit eget spejlbillede og ikke mindst, hvordan du har det! For hvis du er lykkelig, nyder livet, har en grundstemning af glæde – hvorfor så efterstræbe et eller andet kropsideal, fordi det lige er in? Det gør dig helt sikkert ikke mere glad – og helt ærligt, tror du at du bliver lykkeligere af at have abs…? I doubt it!

For mig handler det langt hen af vejen om at gøre det, der gør lige netop dig glad – og intet mindre, intet mere.

Jeg bliver ikke lykkelig af at træne 15 timer om ugen, have en fedtprocent som min krop ikke er tilpas med, være i kcal underskud konstant eller noget i den retning. Nogle af tingene kan være en nødvendighed op til en konkurrence – men det har intet med det virkelige liv at gøre….intet!
Det at stille op til konkurrence indenfor fitness området er blevet utroligt populært, og det er både på godt og ondt. Jeg synes, der har spredt sig en tendens om, at sådan skal vi alle se ud hele året, hvilket er vildt misforstået.

Jeg træner, fordi det gør mig glad, det giver mig overskud, gør at min mave fungere mere optimalt og ikke mindst fordi jeg godt kan lide at presse mig selv.
Jeg spiser sundt, fordi jeg psykisk får det bedre, det giver mig mere energi og ikke mindst så kan jeg godt lide, at jeg ved, at jeg er god ved min krop.
Jeg spiser is, slik, kage eller lignende, når jeg har lyst og overskud på kontoen, fordi det OGSÅ er med til at øge min livskvalitet. Jeg kan godt lide at hygge med venner, familie og kæreste – og det kan jeg godt lide at gøre med mad, lækkerier og måske endda et godt stort glas rødvin. Det er nogle af de ting, der gør mit liv værd at leve.
Det korte af det lange er nok, set fra min side, at du bør have dine prioriteter i orden. For er six-packen, det der gør dig lykkelig, så skal du gå efter den – med de bekostninger det så medbringer, men mærk efter hvorfor den er vigtig for dig, og om vejen dertil giver dig den livskvalitetet du ønsker dig. Det vigtigste er vel at du gør det der gør dig glad….for først der kommer du til at hvile i dig selv…og hvad er i grunden smukkere?!

Det er dit liv – dit valg <3

IMG_4558

Dette indlæg blev udgivet i Livet, Motivation. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *