Hvordan går det så med “mor-kroppen”

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Jeg er faktisk RET så imponeret over kroppen. Det er også en af grundene til at jeg har valgt uddannelser som jeg har – mange af dem omhandler jo i et eller andet omfang kroppen. Denne gang udspringer min fascination sig af, hvor imponerende kroppen er ift. graviditet og post graviditet. Jeg lagde for nogle uger siden dette billede op på instagram:

img_4248

Her godt og vel 5 uger efter fødslen ser kroppen sådan her ud:

image1-1

Jeg endte med at tage et sted mellem 25-30 kg på – indtil nu er der forsvundet 14-15 kg, og det er fortsat med plads til chokolade og lidt slik i ugens løb. Jeg får dog dagligt mine min. 600g grønt i en eller anden form – nogle dage blot iform af agurk og æble, men det hele tæller.

Derudover er der fortsat en del timer i siddende, men efterhånden lykkes det at få gået mellem 5.000-7.000 skridt dagligt. Skridtene bliver ikke udelukkende taget via gåture, men jeg forsøger faktisk dagligt at sætte musik på og danse lidt rundt i stuen med Liam. Både han og jeg nyder det, og sådan kommer der nemt 1-2.000 skridt på kontoen 🙂 Så på den front går det da fremad.

fullsizerender img_4412 img_4551 img_4563

Der begynder efterhånden at være energi og overskud til igen at få lidt mere bevægelse i kroppen, og forhåbenligt også snart at starte op med lidt styrketræning med vægte igen. Derudover bliver målet for de daglige skridt snart sat op, og så er der bestilt tid til 8 ugers undersøgelsen hos lægen, hvor understellet skal tjekkes 😉

Jeg sigter på ingen måde efter six-pack eller lignende – jeg sigter derimod efter en stærk og glad krop, som kan leve det liv, som jeg ønsker at leve fuldt ud 🙂 På den måde kan jeg forhåbenligt holde til at danse og være fjollet med mit barn (og på sigt måske børn) MANGE mange år endnu – for det bliver man da aldrig nogensinde for gammel til <3

Dette indlæg blev udgivet i Baby, Barsel, Fødsel, Graviditet, Kost, Skader og rehabilitering, Sundhed, Træning, Vægt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *