Kyllingesalat til frokost

Rester fra aftensmaden behøver ikke at spises som det blev aftenen før. Her har jeg lavet en hurtig kyllingesalat til frokosten.

Ingredienser:

  • 1/2 kyllingefilet fra aftensmaden
  • 2-3 blade icebergsalat
  • 2-3 spsk skyr
  • 1-2 tsk mayonaise
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 10 cherrytomater
  • 1 skive groft rugbrød
  • Karry, peber, muskatnød og aromat.

Kyllingefilet skæres i små tern, icebergsalat snittes fint og blandes med skyr, mayonaise og karry, peber samt lidt muskatnød. Røres rigtig godt sammen. Cherrytomaterne halveres. 1 skive groft rugbrød med spinat og kyllingesalat samt cherrytomater på siden. Til sidst toppet med aromat.

 

IMG_8204/Rikke

 

Dette indlæg blev udgivet i Food, food, food..., Sundhed. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *