Min målsætning – how goes?

Så er det fredag og dermed blevet tid til status på noget af min målsætning. I dag drejer det sig både om en målsætning for kost og træning – nemlig nedgang i vægt og cm på målebåndet. Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke tæller kcal…synes simpelthen livet er for kort hertil med mindre du er atlet eller elite-sportsudøver.

Jeg har taget målinger de sidste 7 fredage. Målet er stille og roligt at komme af med 12 kg +/- siden opstarten. Jeg går ikke så højt op i tallet på vægten, men mere at kroppen har det godt, hovedet kan følge med og at det virker til, at det hele er i balance. Det er virkeligt langt det vigtigste for mig.
Denne fredag er ramt ind i “den tid på måneden”, og jeg haaaader at lave målinger den dag for jeg ved at tallene er steget, men ikke desto mindre så bliver de taget alligevel og jeg ved jo, hvorfor tallene er steget.

Tallene er som følger

Vægt: +1,6 kg
Arm -0
Talje -1
Navle -1
Hofte/Røv -0
Lår -0

Vægt i alt: -3,7
Cm i alt: -11,7 cm

Jeg måler også bryst og læg, men dem gider jeg kke måle hver gang – synes bare det var meget sjovt at have en start måling på disse, så kan jeg altid tage dem en gang i mellem, for lige at tjekke status på, hvor små mine bryster egenligt er blevet :p

Er faktisk imponeret over at tallene ved talje og navle er faldet, for de plejer som regel også at stige en anelse på den her tid af måneden. Så trods den store vægtstigning, så er jeg ganske godt tilfreds. Og mon ikke vægten er faldet igen i næste uge 🙂

Er klar over at tallene ikke er kæmpe store og imponerende, men det går stille og roligt fremad og er ok tilfreds. Det er en lortedag, at jeg har valgt at starte med at dele det på bloggen, fordi den faktisk viser en stigning – men jeg synes altså, at det er vigtigt at få vist, at vægten for mange kvinder helt naturligt stiger, når det er den tid på måneden. Mange af mine klienter lader sig også slå ud af dette – trods at de har givet den gas i løbet af ugen. Der er bare nogle ting, som vi ikke selv er herre over, og hvis planen følges, så er vægten helt sikkert faldet igen i næste uge 🙂

Rigtig god fredag og god weekend!

IMG_9639

/Rikke

Dette indlæg blev udgivet i status, Sundhed. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *