Overvejer et Garmin Vivoactive HR

Jeg har i lang tid brugt mit Soleus Go som aktivitets tracker, og jeg har været utroligt glad for uret. Nu kunne jeg dog godt tænke mig et ur, som kan lidt mere – og jeg tænker at med baby ude af kroppen, så skulle jeg gerne kunne begynde at bevæge mig lidt mere igen stille og roligt. Derfor tænker jeg, at et ur som Garmin Vivoactive HR måske lige er uret. Det får gode anmeldelser, og jeg synes det virker til at kunne en masse uden at blive alt for specifikt.
Jeg synes, at en aktivitetstracker er med til at motivere til at få bevæget sig. Jeg har været utroligt glad for skridttælleren på mit Soleus Go, da det faktisk betyder, at jeg får gået mere. Kan jeg se, at jeg har været mere stillesiddende end normalt, så får jeg ofte puttet lidt ekstra skridt ind uden problemer sidst på dagen – og det gør mig godt og glad 🙂

De ting jeg reelt gerne vil have er GPS, skridttæller, HR samt mulighed for tidtagning på gå- og løbeture og dernæst er det fedt, hvis det også kan bruges til cykelture, roning og styrketræning.

Desuden kan uret kobles op til en app på telefonen, så det giver et nemt overblik over det hele.

Jeg har kigget en del på lidt forskellige ure, og ift. design og kunnen, så er det fortsat det ur, jeg finder mest interessant.

Review på youtube her

Garmin1 Garmin2

Er der nogle der har erfaringer med uret?
Eller andre som de kan anbefale, som kan det samme?

Dette indlæg blev udgivet i Gadgets, Sundhed, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *