På opfordring…og måske også behov for mere refleksion

Jeg er blevet spurgt om ikke jeg vil dele mere omkring min hverdag og mit liv her på bloggen. Det jeg har i tankerne, som jeg vil komme med oftere er indlæg omkring min kost, træning, min tankegang, mine valg ift. mine ledsmerter, mine ledsmerter og lignende. Selvfølgelig vil jeg gerne dele det, hvis det kan hjælpe og/eller inspirere blot en enkelt derude bag skærmene, så er det, efter min mening, det hele værd.

Alt i alt kan jeg også mærke, at jeg i bund og grund savner den form for selv refleksion, der kommer ved at skrive på bloggen. Det er med til at jeg sætter mig ned og får tænkt nogle ting lidt mere igennem end jeg ellers ville gøre – og det synes jeg faktisk er rigtig rigtig dejligt!

Derfor vil der i løbet af den næste tid komme flere opdateringer her på bloggen omkring lidt mere hverdagsagtige ting – jeg vil uploade noget af min træning, mere kost igen og hele min tilgang til det jeg går og laver. Jeg vil stadig fortsat have stort fokus på nogle af de ting der betyder meget for mig, og have gæster på bloggen, fordi det er noget af det, der inspirerer mig – og det er jo trods alt min blog 😉

Det var en kort opdatering herfra! Nu bliver indlæggene lidt mere hyppige 😉

Hav en fab tirsdag – og husk du også kan følge mig på instagram @rbundgaard 🙂

IMG_9464

/Rikke

Dette indlæg blev udgivet i Livet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *