Pitabrød med fyld

Nogle gange kan noget super simpelt være helt vildt godt! Nogle gange, når det skal være nemt her hjemme, så kan pitabrød med fyld være en ganske udemærket løsning. Man kan hver især fylde op med det ønskede fyld, og der kan tilføres grønt enten i eller ved siden af i det omfang man nu ønsker.

Du kan finde masser af lækre opskrifter på hjemmebagt pitabrød på nettet, og mange er faktisk også ganske nemme at gå til. Her blev det dog en købe variant fra nærmeste købmand, og så den grove udgave.

Sidst vi fik dem til aften, bestod mit fyld af hamburgerryg, ost, avocado, iceberg, agurk og peberfrugt. Ved siden af blev der guflet gulerodsstave. Henriks udgave bestod af skinkestrimler, salat, agurk og dressing. En tunsalat rørt af tun, skyr, løg, ærter/majs og krydderier er også altid et hit som fyld. Som så mange gange før er det kun fantasien der sætter grænsen – og ofte lader jeg mig inspirere af, hvad der nu lige er i køleskabet.

IMG_1049 IMG_3902

Endnu engang handler det om at få handlet ind, sådan at der faktisk er noget i køleskabet, som er værd at vælge imellem. Vi forsøger at handle ind 1-2 gange om ugen. Vi forsøger altid at fylde godt op med basisvarer, som vi ved vi spiser stort set dagligt eller i hvert fald flere gange om ugen. Derudover bliver der fyldt op med årstidens lækre ting og sager, og hvis ellers vi lige falder over noget spændende. Når både skabe, skuffer, køleskab og fryser bliver fyldt op/suppleret op 1-2 gange om ugen, så er det nemmere at få spist godt med grønt og noget der mætter og giver god energi. Det er oftest, når vi ikke får handlet godt ind til ugen, at vi ender i hurtige og dårlige løsninger. Og vi ved jo alle, at de løsninger hverken er bedre, hurtigere eller billigere 😉

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *