Sidedish salat til morgenmad

Jeg har tidligere været inde på, at morgenmaden ikke behøver at være så super traditionel. Jeg spise generelt efter følgende anbefalinger (som jeg også giver til mine kunder), dit måltid skal indeholde grønt (kulhydrat), protein og fedt. Det opfylder dette måltid, og så er det en dejlig frisk måde at starte morgenen på efter min mening. Denne portion blev nydt til en sen morgenmad en lørdag formiddag.

Ingredienser:

  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 10 cherrytomater
  • 1/2 agurk
  • 1 frisk mozarella “bøf”
  • purløg
  • Aromat og groft peber

Kræver ingen synderlig forberedelse. Det grønne skylles, cherrytomater og agurk skæres i mundrette størrelser og anrettes på tallerkenen. Toppes med mozarellaen i skiver som drysses med krydderier og purløg.

Det kunne have været super lækkert med lidt friske oliven også 😉

Velbekomme!
IMG_8205/Rikke

Dette indlæg blev udgivet i Food, food, food..., Sundhed. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *