Status på målsætning

Hvordan går det der målsætningshalløj…både med træning og vægt…

Den sidste uges tid er der ikke røget så meget på vægten, som jeg havde håbet på, men den er trods alt gået ned. De sidste 2-3 dage inden målingen har tilmed stået på en anelse forstoppelse, som forhåbentligt snart har tænkt sig at forsvinde igen Lad os tage et nærmere kig på det.

Tallene er som følger

Vægt: -600 gram
Arm -0 cm
Talje +1 cm
Navle +2,8 cm (hej forstoppelse!)
Hofte/Røv +0,5 cm
Lår +1,5 cm

Vægt i alt: -4,3 kg
Cm i alt: -8,7 cm

Derudover kan jeg på min træning se, at jeg bliver stærkere og stærkere i mine chins, som pt. køres som excentriske. Jeg har stille og roligt flere og flere kg på i min dødløft, som pt. krøes fra blok. Derudover satte jeg i tirsdags en personlig rekord i min cooper test med 210 m.
Der kommer til at gå lidt tid inden jeg tester min cooper igen, men jeg kan i hvert fald se, at både roningen og prowleren har haft god effekt på konditionen, og jeg mangler kun 240 m for at nå mit første delmål ift. de 12 min løb. Det er bestemt overskueligt – dog skal der tages små skridt så ikke det ender ud med en eller anden irriterende overbelastningsskade.

Indtil videre tegner det hele meget godt…og måske jeg snart skulle smutte en tur forbi svømmehallen igen 🙂

IMG_9884

/Rikke

Dette indlæg blev udgivet i Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *