Stilhed – og nu er jeg tilbage…

Der har været stille læææænge her på bloggen – det har flere grunde bag sig. For det første har jeg været i gang med at flytte bloggen til den nuværende placering, hvor jeg regner med at den bliver liggende – da den nu ligger sammen med min hjemmeside. Det gav lidt problemer, men nu ser det ud til at alt spiller.
Dernæst er der gang i en masse små projekter – som jeg løbende vil fortælle lidt nærmere om.
Sidst men ikke mindst er familien på tre blevet til fire – og huset rummer nu også en blå old english bulldog, der har fået navnet Boris. Boris er efterhånden 15 uger – og han og Bumle fungerer heldigvis rigtig godt sammen.

IMG_9068_2

IMG_9106

IMG_9111

IMG_9121_2

Jeg glæder mig til igen at dele stort som småt med dem, der nu har lyst til at læse med. Jeg har planer om, at der kommer 1-3 indlæg ugenligt med alt mellem himmel og jord – stadig primært inspireret af min hverdag, træning, sundhed, fysioterapi og ellers tanker herom.

Jeg håber, at du – ny som gammel læser – har lyst til at følge med 🙂

IMG_8831_2/Rikke

 

Dette indlæg blev udgivet i Livet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *