Your body is your temple

Går du som resten af den danske befolkning op i sund kost, motion og ikke mindst sundhed og velvære, så har du nok også hørt dette statement: “Your body is your temple”.

I dag vil jeg bruge lidt tid på at kigge nærmere på, hvad lige nøjagtigt dette betyder for mig, for jeg er kort sagt ganske enig i, at der intet vigtigere end den krop du har – og du har kun en krop og et liv.
Hvis ikke du har din krop i fokus fungerer du ikke – og du kommer til at bruge unødvendig energi på ligegyldige ting. Sjælne kan vi pleje med kærlighed, gode oplevelser, viden og udfordringer. Du kan tale med din coach eller psykolog, drage til Indien på yoga rejse eller sidde i skrædderstilling og meditere med selveste Buddha. Men hvad er alt det værd, hvis du ikke prioriterer din krop? Hvis du fodrer den med junk food, fylder den med tobak og alkohol eller aldrig løfter den op fra kontorstolen eller sofaen?! Din krop skal rumme alt det du er og gør – og du er fra fødslen udstyret med en helt igennem fantastisk krop, der er skabt til at udvikle sig hele livet igennem. Tænk over det – du er givet alle muligheder i verden for at skabe den krop som du ønsker.

For min skyld må du leve dit liv som du vil – uanset, hvordan du så vælger at leve det. Uanset om du vejer 140 kg eller 45 kg – om du hælder flere liter alkohol indenbords om ugen eller bare ikke gider rejse dig fra sofaen, så er det okay med mig. Det er dit liv – dit valg, og det vigtigste er vel, at du er glad. En ting er dog sikkert, og det er, at det liv du lever nu, vil unægteligt påvirke dit liv senere.

Alt hvad du gør for din krop vil den betale tilbage – selvfølgelig kan det ikke bringes tilbage til udgangspunktet, men din krop er som sagt skabt til at udvikle sig gennem hele livet. Du vil blive overrasket over, hvor meget din krop kan give dig, hvis du begynder at gøre noget for den. Hvorfor ikke være den stærkeste og mest sexede udgave af dig selv? Og tro mig – der er intet der er for sent, og der er altid plads til en ny start. Du kan nå så meget….det er dit valg – dit liv <3

IMG_3087

Dette indlæg blev udgivet i Livet, Motivation. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *